У Миколаєві на вокзалі двоє військових напідпитку влаштували стрілянину

15:39, 10.05.2018
У Миколаєві на вокзалі двоє військових напідпитку влаштували стрілянину

(Фото: Novosti N)

Вранці в четвер, 10 травня, на центральному автовокзалі в Миколаєві поліцейський патруль затримав двох військових, які відкрили стрілянину з травматичного пістолета на пасажирській платформі, передає місцеве видання "Новости Н".
 
Про стрілянину в поліцію повідомили перехожі. Прибулі на місце події патрульні затримали двох молодих хлопців. Під час затримання один з них вчинив опір, на них довелося надягти наручники.
 
У обох затриманих спостерігаються ознаки алкогольного сп'яніння.
 
При огляді у одного із затриманих було виявлено травматичний пістолет з патронами, у другого - ніж. Дозвіл на зброю був відсутній. З документів у обох при собі були військові квитки.
 
Затриманий з пістолетом пояснив, що є військовослужбовцем, проходить службу в підрозділі національної гвардії, дислокованому в Харкові. Другий називає себе «дембелем» - тільки-тільки звільнився в запас з військової служби.
 
До Миколаєва вони приїхали вчора, поїздом з Києва. Переночували в готелі, а вранці прийшли на автовокзал - за словами нацгвардійця тут працює його дівчина.
 
На місце події викликали представників військової служби правопорядку (військової поліції). Після оформлення протоколу вилучення зброї, затриманих доставили в Інгульський райвідділ поліції.