У Києві сталася стрілянина біля скандального гуртожитка на Обухівській, 60

14:07, 16.04.2018
У Києві сталася стрілянина біля скандального гуртожитка на Обухівській, 60

Будинок по вулиці Обухівській, 60, у Києві (Національна поліція)

У Києві під час стріляни буля будівлі по вулиці Обухівській, 60, постраждало двоє осіб.

Про це повідомляє Головне управління поліції Києва.

"Між чоловіками виник конфлікт, у розпалі якого пролунало кілька пострілів. Внаслідок події постраждало двоє осіб: одного із них доставили в лікарню, іншого не госпіталізовували", - йдеться в повідомленні.

У поліції повідомили, що учасників конфлікту доставляють в управління поліції для з’ясування обставин та причин інциденту.

За фактом стрілянини розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, дві групи осіб конфлікт за будівлю по вулиці Обухівській, 60. Одна із них - активісти ОУН під проводом Миколи Коханівського, інша - члени організації "Безпека життя", якою керує Руслан Качмала.

Офіційно будівля за адресою вул. Обухівська, 60, перебуває у власності ліквідованого АТ "КБ Експобанк", Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у 2017 році безуспішно намагався продати цю нерухомість. Водночас мешканці будинку проживають там без офіційних дозволів, тому їх постійно погрожують відімкнути світло та воду за борги, у приміщенні спалахувала пожежа.

Як повідомляла "УМ", Миколу Коханівського звинувачують у стрілянині по Руслану Качмалі неподалік гуртожитка по вулиці Обухівській, 60.