У Криму автобус потрапив під електричку: 5 загиблих

13:37, 08.04.2018
У Криму автобус потрапив під електричку: 5 загиблих

Щонайменше п'ять пасажирів загинули внаслідок аварії на одному з залізничних переїздів на півночі Криму в районі міста Армянськ в неділю.

 

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на дані оперативного штабу на місці надзвичайної події.

 

"Попередньо, медичної допомоги потребували 10 постраждалих, 5 людей загинули", - повідомляють джерело з місця жахливої аварії.

 

Зазначається, що аварію спровокував водій мікроавтобуса "Мерседес", який виїхав на переїзд перед електричкою.

 

Попередньо відомо, що зіткнення сталося на нерегульованому залізничному переїзді в Армянську. Електричка не зійшла з рейок.

 

За даними російських рятувальників в окупованому Криму, повідомлення про аварію надійшло у групу порятунку об 11.45.

 

"У Красноперекопському районі на залізничному полотні на нерегульованому переїзді сталося зіткнення електропоїзда, що слідував за маршрутом Армянськ - Джанкой з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, який прямував за маршрутом Севастополь - Армянськ. В результаті ДТП є постраждалі і загиблі у мікроавтобусі. За попередніми даними в електропоїзді ніхто не постраждав", - повідомили в російському МНС.

 

Зазначається, що рух електричок у зв'язку з ДТП не зупинено і буде продовжено відразу після завершення аварійно-рятувальних робіт. На місці працюють пожежно-рятувальний підрозділ МНС Росії, а також медики і слідчі органи окупантів.