В офісі YouTube в Каліфорнії жінка відкрила стрілянину: є загиблі та поранені

08:04, 04.04.2018
В офісі YouTube в Каліфорнії жінка відкрила стрілянину: є загиблі та поранені

Поліція біля штаб-квартири Ютуб в Каліфорнії після стрілянини (New York Times)

В штаб-квартирі компанії YouTube в Сан-Бруно у штаті Каліфорнія Каліфорнія жінка відкрила стрілянину, поранила не менше 3 осіб, а потім, застрелилася.

Про трагічні події повідомляє американська преса.

Прес-секретар шпиталю Сан-Франциско підтвердив, що вони лікують трьох осіб - 36-річного чоловіка у критичному стані і двох жінок віком 36 та 27 років (у важкому і хорошому станах). Однак повідомляється про поранених в інших лікарнях, наприклад Los Angeles Times зазначає, що щонайменше дві людини могли загинути від пострілу і 10 осіб були доставлені в лікарні.
 



При цьому в повідомленні правоохоронців наголошується, що стрілянина не пов’язана із тероризмом. У ЗМІ підозрюють побутовий конфлікт.

"Два джерела в федеральних правоохоронних органах сказали ABC, що наразі інцидент у штаб-квартирі YouTube виглядає як результат побутового конфлікту. Вони сказали, що інцидент не схожий на терористичний акт", - повідомляє видання АВС.

 



Свідки повідомляють, що чули 20 пострілів. За однією із версій, жінка почала стріляти ще в кафе неподалік офісу YouTube. Людей із офісу YouTube відразу евакуювали.