У Курганській області Росії школярка із пістолета поранила семикласників

11:30, 21.03.2018
У Курганській області Росії школярка із пістолета поранила семикласників

В Росії почастішали випадки агресії в школах (ілюстрація)

У Курганській області Росії школярка із пістолета поранила семикласників: одному із хлопців куля потрапила в скроню, його госпіталізували, інші відбулися саднами та подряпинами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Напад, очевидно, був спланованим, адже 13-річній дівчині із батьковим травматичним пістолетом допомагали ще дві дівчинки із ножами, а також у нападі допомогла однокласниця, яка під приводом болю виманила учителя із класу, попросивши супроводжувати до медпункту.

Керівництво школи наразі утримується від коментарів. Також учнів та батьків попросили не поширювати інформацію про напад.

У соцмережах вже підозрюють, що напад в 7-му класі школи № 15 в місті Шадринськ відбувся на прикладі так званого "колумбайну": бійні в школі Колумбайн штату Колорадо, яку організували Дилан Кліболд та Ерік Гарріс.

Нагадаємо, у Росії почастішали випадки нападів у школах: в Пермі двоє підлітків з ножем атакували 10 школярів та вчительку, а в Улан-Уде школяр із сокирою та "коктейлем Молотова" підпалив класну кімнату та поранив 7 людей. На жаль, стрілянина трапилася і в тимчасово окупованому Криму: у гімназії № 1 міста Сімферополь школяр вистрелив в учня із травматичного пістолету.