Петра Димінського заочно арештували

17:47, 01.03.2018
Петра Димінського заочно арештували

Петро Димінський у лютому 2018 року відвідав тренування ФК "Карпати" у Туреччині (sport.bigmir.net)

Підозрюваний у скоєнні аварії зі смертельними наслідками Петро Димінський за рішенням суду взятий під варту, але арештували львівського бізнесмена заочно, бо на суди він не з’являється.

Про арешт Петра Димінського повідомляє речниця Генерального прокурора Лариса Сарган.

"01.03.2018 слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва задоволено клопотання старшого слідчого в ОВС Головного слідчого управління Національної поліції України, погоджене заступником начальника відділу Генеральної прокуратури України, та відносно підозрюваного П. Димінського обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - ідеться в повідомленні.

Лариса Сарган відзначила, що, за інформацією органу досудового розслідування, в серпні 2017 року Петро Димінський покинув територію України та назад до країни не повертався.




При цьому 21 лютого Апеляційний суд Києва скасував арешт Петра Димінського. У розшук бізнесмена оголосили у грудні 2017 року.

Нагадаємо, 18 серпня 2017 року під час ДТП на Львівщині загинула 31-річна Наталія Тріла. У скоєнні аварії підозрюється Петро Димінський, хоча відразу після ДТП провину на себе взяв його охоронець, Андрій Борщ.