У Солом’янському суді наклали арешт на майно Геннадія Труханова

19:45, 26.02.2018

Солом’янський райсуд Києва задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та наклав арешт на майно міського голови Одеси Геннадія Труханова.

Про це повідомляє "Українська правда".

Як повідомила виданню суддя-спікер Солом'янського суду Марія Зелінська, суд також розглядав питання про накладення арешту на майно заступника одеського мера Павла Вугельмана. Про рішення у цій справі вона не повідомила, пославшись на закритість інформації щодо цього клопотання прокурорів.

Нагадаємо, НАБУ підозрює Геннадія Труханова, його заступника, а також директора департаменту комунальної власності та голову постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради підозрюють у привласненні майна за схемою, яка завдала державі 185 мльйонів гривень збитків. Справа стосується купівлі будівлі заводу "Краян", де за словами мера мали розмістити Центр надання адмінпослуг Одеси.

Як повідомляла "УМ", у понеділок, 26 лютого суд розглядав апеляцію на рішення про міру запобіжного заходу для Генадія Труханова. За рішенням Апеляційного суду Києва мер Одеси залишився на поруках депутата від "Блоку Петра Порошенка".