Біатлоністка Семеренко розкритикувала тренерів української команди

14:30, 22.02.2018
Біатлоністка Семеренко розкритикувала тренерів української команди

Валентина Семеренко на змаганнях (sport.bigmir.net)

Українська біатлоністка Валентина Семеренко розкритикувала тренерів команди після того, як не потрапила до складу команди учасників жіночої естафети на олімпіаді у Пхьончхані.

Про це повідомляє "Новое время".

У коментарях під відео із інтерв'ю тренером збірної Урош Велепцем у пабліку UA:Біатлон Семеренко дорікнула фахівцю в тому, що той не провів збори й не повідомив, чому не включив її до складу команди. Спортсменка заявила, що Ірина Варвинець і Анастасія Меркушина бігли гірше за неї, але все одно виступатимуть в естафеті.

"Знаєте, вболівальники, просто у нас не команда, а просто ж***. Не вірте жодному слову, це просто брехня... Так боляче й прикро, коли брешуть тобі в глаза", - додала Семеренко, запевнивши, що тепер не буде мовчати, адже їй прикро і боляче, як розбивають її мрію.

Вона запевняє, що зверталася із запитами щодо невключення до команди на змаганнях.

"Навіть Урошу написала, щоб він провів збори і пояснив, що злякався, щоб ми його не побили. Він навіть сам сказав, що злякався", - зазначила Валентина Семеренко.

Вона також дорікнула тренерам, включаючи батька Анастасії Меркушиної Олегу, в тому, що ті раділи виключенню з команди Олени Підгрушної та Ольги Абрамової.

"Велепець із Меркушиним провели контрольну між Оленою [Підгрушною] та Настею [Меркушиною]. Якщо вони відбиралися в естафету, могли й нам сказати, я б мас-старт не бігла б, а відбиралася в естафету. Все "на ничку", якби Олена не програла б ті 25 секунд, то й Віта [Семеренко] не бігла б", - переконана атлетка.



У змаганнях із масового старту команда україни залишилася без медалей.

Жіноча естафета з біатлону відбудеться сьогодні, 22 лютого, о 13.15 за київським часом. Від України, яка є чинним олімпійським чемпіоном, участь в ній візьмуть Ірина Варвинець, Віта Семеренко, Юлія Джима та Анастасія Меркушина.