Труханов вийшов на роботу під вигуки «Ганьба!»

10:46, 16.02.2018
Труханов вийшов на роботу під вигуки «Ганьба!»

Звільнений Труханов вперше за 2 місяці відкрив сесію Одеської міськради.

Мер Одеси Геннадій Труханов прийшов до Одеської міської ради і відкрив засідання у п’ятниці. Присутні депутати зустріли його як оплесками, так і закликами піти у відставку.

 

Це засвідчила онлайн-трасляція засідання Одеської міськради.

 

Коли Труханов заходив до зали засідань, його зустріли оплесками.

 

"Дякую, колеги, сідайте" – сказав мер Одеси.  

 

 Тоді частина депутатів почали вигукувати "Ганьба!" і "Труханова у відставку!"

 

Ці вигуки також зірвали овації.

 

Однак Труханов на це не зважав, він озвучив кількість присутніх у залі і заявив, що рада правочинна розпочати засідання.

 

Вигуки "Труханова у відставку" лунали навіть під час державного гімну, але потім стихли.

 

 

На сесії присутній народний депутат від БПП Дмитро Голубов, який взяв Труханова на поруки.   

 

Труханов подякував тим, хто його підтримував, коли йому вручили підозру і обирали міру запобіжного заходу, а також розповів депутатам, що співпрацює зі слідством.

 

"Нічого екстраординарного не відбувається. Йде планова…не зовсім планова, але йде робота, яку ми маємо пройти, і ми її пройдемо, відповідаючи на всі питання", - сказав мер Труханов.

 

Як повідомляла «УМ», Солом'янський суд Києва звільнив з-під варти мера Одеси Геннадія Труханова у залі суду, якого узяв на поруки депутат Дмитро Голубов.

 

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд арештувати Труханова з альтернативою застави в сумі 50 мільйонів гривень.

 

НАБУ оголосило підозру меру Одеси Геннадію Труханову та 3 посадовцям мерії Одеси за статтею про привласнення майна. Його було затримано в аеропорту «Бориспіль» у вівторок.