У Києві п’яний чоловік влаштував стрілянину в кафе через сварку з дружиною

12:40, 11.02.2018
У Києві п’яний чоловік влаштував стрілянину в кафе через сварку з дружиною

Серйозних травм стрілець своїм жертвам не наніс (ілюстрація)

У Солом’янському районі Києва чоловік напідпитку полаявся з дружиною та влаштував стрілянину в кафе, травмувавши 3 відвідувачів закладу.

Про це повідомляє Поліція Києва.

"О 21:30 (10 лютого, - ред.) на лінію "102" зателефонував очевидець та повідомив, що бачив, як невідомий чоловік стріляв з пістолета у бік перехожих. На місце виїхали слідчо-оперативна група та патрулі поліції", - ідеться в повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що на вулиці учасники подій вийшли із кафе неподалік.

"Попередньо правоохоронці встановили, що 33-річний зловмисник сварився зі своєю дружиною. Потім дістав пістолет та почав стріляти у бік відвідувачів кафе. У результаті троє осіб отримали синці і від госпіталізації відмовились", - зазначає співробітниця відділу комунікації поліції Києва Маряна Брацюк.

Чоловік не зміг пояснити для чого стріляв по перехожим, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліція оглянула місце події та вилучила сім гільз.

"Стрілка" затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Хоча відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управляння поліції, про відкриття кримінальної справи за фактом стрілянини не повідомляється.