У Києві затримали підозрюваного у вбивстві охоронця кіоску «Фаворит»

17:14, 29.01.2018

Правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у скоєні вбивства біля МАФу, в якому розташований пункт національної лотереї «Фаворит» у Шевченківському районі Києва.

 

Про це повідомив журналістам начальник столичної поліції Андрій Крищенко у понеділок.

 

За його словами, за підозрою у скоєні вбивства затриманий чоловік 1989 року народження, який раніше був судимий за крадіжки і проживав у Вінницькій області.

 

"Нещодавно співробітниками карного розшуку була затримана людина, яка скоїла вбивство.  У нього вилучено зброю, з якої, як ми вважаємо, було скоєно злочин. Але остаточно буде відомо після проведення експертиз", - сказав Крищенко.

 

Він додав, що з цією людиною наразі працюють фахівці.

 

Також начальник поліції Києва зазначив, що правоохоронці перевірять наявність дозвільних документів в охоронних структур, які влаштували стрілянину біля спірної будівлі, через яку, можливо, і почалася стрілянина.

 

"Була тут одна приватна охоронна структура, приїхала інша, відбувся конфлікт. Поліцію не викликали, аж поки не сталася стрілянина і не загинув чоловік", - каже пан Крищенко.

 

Як повідомляла «УМ», через стрілянину в Шевченківському районі Києва у понеділок загинула одна людина і одна отримала поранення.

 

За даними поліції, конфлікт виник через два рішення суду, які дають двом різним особам право власності на кіосок лотореї.