У Києві згоріло 4 авто в аварії (фото)

15:09, 28.01.2018
У Києві згоріло 4 авто в аварії (фото)

На місці аварії на вулиці Академіка Заболотного у Києві.

Жахлива аварія, внаслідок якої згоріло 4 автівки, сталася на вулиці Академіка Заболотного в Києві у неділю вранці.

 

Про це повідомляють очевидці у соцмережах.

 

«Вийшов по хліб, а тут таке. Не їдьте зараз в бік Одеської площі і дотримуйтесь ПДР!», - написав у Facebook свідок Вячеслав Пономарьов.

 

Пізніше обставини події повідомила патрульна поліція Києва, за даними якої, водій вантажного автомобіля Scania рухався вулицею Академіка Заболотного в сторону Одеської траси.

 

"На перехресті вулиць Заболотного та Сірка водій вантажного транспортного засобу не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металеву опору, що розміщена на розділювальній смузі", - йдеться в повідомленні поліції.

 

Від удару металева конструкція вагою близько 6 тонн, яку перевозили у кузові вантажівки, полетіла вперед та знесла кабіну авто.

 

Кабіна опинилася на зустрічній смузі й моментально спалахнула вогнем, який перекинувся ще на декілька автомобілів.

 

На місце події прибули пожежники, які локалізували загоряння. У результаті згоріли чотири автомобілі, включно з вантажівкою.

 

 

"На щастя, у цій ДТП обійшлося без потерпілих. Лікарі оглянули усіх учасників пригоди, від госпіталізації вони відмовилися", - повідомляє патрульна поліція.

 

 

На місці аварії працюють відповідні служби. Рух вулицею Заболотного наразі частково відновлено.

 

Про постраждалих поки офіційної інформації немає

 

За інформацією спільноти "Київ оперативний", на вул. Заболотній сталося зіткнення кількох авто. На місці ДТП виникла пожежа, працюють рятувальники ДСНС та поліція. В аварії є постраждалі, на місце приїхали п'ять машин швидкої.