Михайло Згуровський обраний головою наглядової ради «Укроборонпрому»

16:54, 23.01.2018

Головою наглядової ради КП "Укроборонпром" обрано ректора Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського" Михайла Згуровського.

 

Про це повідомляє прес-служба концерну у вівторок.

 

Заступником голови було обрано колишнього головнокомандувача Військово-повітряних сил України,  генерал-лейтенанта Ярослава Скалько.

 

Зазначається, що до Кабінету Міністрів направлено прохання якнайшвидше призначити ще двох членів наглядової ради, які мають бути "іноземними фахівцями світового рівня із міжнародним військовим і управлінським досвідом".

 

При цьому, один з цих іноземних фахівців має зайняти посаду другого заступника голови.

 

Повідомляється, що наглядова рада вже заслухала та схвалила звіт генерального директора Романа Романова за поточний період.

 

У прес-службі ДК додали, що наглядова рада є вищим органом управління "Укроборонпрому". Вона має затверджувати стратегії розвитку і напрямів діяльності концерну, контролювати виконання завдань у сфері оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва, затверджувати напрямки діяльності, визначати інвестиційну політику та інше.

 

Зауважимо, що на минулому тижні Президент Петро Порошенко призначив ректора Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського" Михайла Згуровського членом наглядової ради державного концерну "Укроборонпром".