На Керченській переправі утворився «корок» з сотень авто

13:55, 13.01.2018

Черга з легкових, вантажних автомобілів і автобусів утворилася після припинення роботи Керченської переправи в ніч на суботу, 13 січня.

 

Про це повідомляє РІА Крим з посиланням на інформацію, отриману від компанії-оператора переправи «Морская дирекция» у суботу.

 

«Станом на 8 ранку з боку Криму було 55 легкових автомобілів, 40 вантажних і 10 автобусів. З боку порту «Кавказ» - 95 легкових машин, 70 вантажних і 14 автобусів», - цитує інформагентство повідомлення перевізника.

 

За даними ЗМІ, «Морская дирекция» просить пасажирів утриматися від поїздок на переправу і стежити за оперативною інформацією на сайті компанії-оператора.

 

Керченська поромна переправа припинила роботу через погодні умови в ніч на 13 січня. Перебої в роботі переправи можливі до 15 січня через посилення швидкості вітру до 22 метрів за секунду.

 

Поромна переправа через Керченську протоку - основна транспортна артерія, що з'єднує анексований Крим з Краснодарським краєм сусідньої Росії.

 

Згідно з українським законодавством, в'їзд до Криму через Керченську переправу прирівнюється до порушення порядку перетину державного кордону України.

 

За даними Держприкордонслужби, через незаконне відвідування Криму в’їзд до України заборонено для 1,5 тисяч громадян