В Пітері 8 осіб поранені в ході масової бійки за участі «громадянина «ЛНР»

14:22, 07.01.2018
В Пітері 8 осіб поранені в ході масової бійки за участі «громадянина «ЛНР»

Масова бійка в Санкт-Петербурзі (ілюстрація із відкритих джерел)

У Санкт-Петербурзі сталася масові бійка за участі 20 осіб, в результаті якої 8 людини потрапили до лікарні у тому числі з ножовими пораненнями, у нанесенні яких підозрюють 19-річного мешканця Дагестану і 20-річного українця, який кричав, що він "громадянин" "ЛНР".

Видання "Фонтанка" повідомляє, що конфлікт виник о п'ятій годині ранку 6 січня.

Біля будинку за номером 2 по Конюшенній площі зіткнулися дві ватаги молодиків.

Що стало причиною сварки невідомо, але вона швидко переросла в бійку. Окрім кулаків у хід пішли ніж і травматичний пістолет.

Закінчилася бійка госпіталізацією Учасників: один петербуржець 24 років з ножовою раною плеча і грудей знаходиться в реанімації, другий, 26-річний, також з численними порізами, госпіталізований в стані середньої тяжкості. Зі зламаною щелепою і численними кульовими ранами в тяжкому стані в лікарні знаходиться 20-річний містянин, ще один молодий чоловік 25 років отримав удар в голову, але його відпустили на лікування додому.

Поліція затримала чотирьох осіб, вони також мали травми. Наймолодший 18-річний учасник бійки був поранений ножем в ногу, іншого зачепило кулею, третього постріл прийшовся в спину. У одного з забіяк зламаний ніс, інший, 19-річний, відбувся струсом.

З усіх нанесених травм поліції поки відомо авторство тільки однієї - ножем в груди і плечі петербуржця поранили 19-річний виходець з Дагестану і 20-річний візитер з України, який "громадянином" терористичної "ЛНР".

Видання "Дождь" повідомляє, що це не єдиний масовий конфлікт 6 січня у місті із застосуванням зброї просто на вулиці: на проспекті Ветеранів також билися та стріляли із травматичного пістолета, при чому куля попала в жінку, яко просто проходила повз.