Вбивство Ноздровської: активісти збираються пікетувати поліцію та просять допомоги для батьків

10:04, 02.01.2018
Вбивство Ноздровської: активісти збираються пікетувати поліцію та просять допомоги для батьків

Поліція розслідує справу Ноздровської за статтею "вбивство" (Ірина Ноздровська / Facebook)

Через вбивство Ірини Ноздровської, яка домагалася засудження вбивці рідної сестри, активіти закликають прийти на мітинг до будівлі Головного управління поліції Києва за адресою вул. Володимирська, 15, о 12:00, щоб нагадати про необхідність знайти та покарати вбивцю юристки.

Про це повідомляє Facebook-спільнота Вимагаємо знайти вбивць Ірини Ноздровської.

"02.01.2017 року збираємося біля обласного управління поліції Київської області за адресою: вул.Володимирська 15 з вимогою залучити всі сили до пошуку вбивці чи вбивць Ірини Ноздровської , а також з вимогою надати охорону доньці Ірини Анастасії, так як їй також неодноразово погрожували. Вбивці мають понести покарання", - зазначають організатори.

У коментарях зазначають, що мітинги хочуть провести у різних містах України.

Організатори наголошують, що 18-річній доньці Ірини Ноздровської приходять повідомлення з погрозами.




У соцмережах просять про фінансову допомогу батькам Ірини, які з 2015 року втратили обох доньок: одну в ДТП, іншу під час розслідування щодо винуватця ДТП.

"Друзі, всі, хто небайдужий до біди в родини Ірини Ноздровської. потрібна матеріальна допомога, хто скільки зможе. Картка мами Іри 4149499641963200 Дуняк Катерина Маркуріївна", - ширяться повідомлення по соцмережам.

Нагадаємо, тіло Ірини Ноздровської знайшли 1 січня у річці неподалік села Демидів на Київщині. Рідні розшукували жінку з 29 грудня, коли вона раптово перестала відповідати на дзвінки.

Юристка Ірина Ноздровська особисто в суді вела справу про загидесь своєї 26-річної сестри Світлани Сапінської, яку збив на авто Дмитро Россошанський, дядько якого на час ДТП працював у Вишгородському суді.

Ірина Ноздровська переконувала, що вбивця її сестри завдяки дядькові може уникнути покарання. Разом з тим жінка повідомляла, що їй постійно надходять погрози через те, що вона не полишає цю справу.

27 грудня адвокати Дмитра Россошанського в Апеляційному суді Київської області майже домоглися його звільнення з-під варти за амністією. Однак суд ухвалив відправити справу до суду першої інстанції і продовжив йому арешт на 60 діб.