На Закарпатті долають наслідки повені: підтоплено тисячу домогосподарств (фото)

11:33, 17.12.2017
На Закарпатті долають наслідки повені: підтоплено тисячу домогосподарств (фото)

Під час повені на Закарпатті найбільшим попитом користуються човни.

Рівень води знижується в річках на Закарпатті. Постраждалих від негоди немає.

 

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій у неділю вранці.

 

"Протягом останніх 4 годин на більшості річок спостерігається зниження рівнів води", - йдеться у повідомленні.

 

За даними рятувальників, від повені постраждали 983 дворогосподарства, 80 підвальних приміщень, 8 ділянок автомобільних доріг загальною протяжністю 2,1 км (висота водяного покрову 10-50 см), частково пошкоджено 2 мостові переправи місцевого значення, а також затоплено 2405 га сільгоспугідь.

 

 

"Тимчасово відселено 172 мешканці у селі Вільхівка Іршавського району із 56 житлових будинків (розселені по родичах). Від електропостачання відключено 5 населених пунктів в Межигірському районі. Жертв та постраждалих немає", - зазначають рятувальники.

 

 

Окрім цього підтоплено 8 ділянок автомобільних доріг загальною протяжністю 2 тис. 100 м (висота водяного покрову 10-20 см), частково пошкоджено 2 – мостові переправи місцевого значення.

 

Рятувальники укріпили дамбу в селі Вільхівка Іршавського району та у селі Великі Ком’яти Виноградівського району загальною довжиною понад 600 м і організували відкачку води з домогосподарств – близько 26 тис. куб. м води.

 

Як повідомляла «УМ», внаслідок паводку на Закарпатті перекрито рух трасою "Мукачево - Рогатин", а також прорвало дамбу на початку села Вонігово.

 

Як відомо, внаслідок паводку на Закарпатті підтоплені кілька десятків будинків, пошкоджений міст та перекрито рух трасою "Мукачево - Рогатин", а також прорвало дамбу на початку села Вонігово.