Тайсон Ф’юрі повертається в бокс

21:11, 12.12.2017
Тайсон Ф’юрі повертається в бокс

Британець Тайсон Ф'юрі має скандальну репутацію в боксі.

Британське антидопінгове агентство (UKAD) дозволило повернутися в бокс скандально відомому колишньому чемпіону світу Тайсону Ф'юрі (25-0, 18 КО).

 

Про це повідомляє SportArena у вівторок.

 

Ф'юрі отримав дозвіл на повернення в спорт, оскільки британець пішов на компроміс з UKAD і погодився заднім числом отримати дворічну дискваліфікацію. Це дозволить Ф'юрі повернутися в бокс в 2018 році, якщо BBBofC погодиться повернути йому ліцензію.

 

Раніше Ф'юрі потрапив у допінг-скандал: він попався на вживанні заборонених препаратів і був позбавлений всіх своїх чемпіонських титулів.

 

Але після того, як Ф'юрі був тимчасово відсторонений від боксу, почалися його судові тяжби з Британським антидопінговим агентством (UKAD). Одночасно Британська рада з контрою за боксом (BBBofC) відібрала у нього ліцензію.

 

Тим не менш, нещодавно Ф'юрі заявив про своє бажання повернутися в бокс в 2018 році і провести низку гучних боїв.

 

Серед можливих майбутніх суперників Ф'юрі фігурують імена чинного чемпіона світу і Тоні Ентоні Джошуа Белл.

 

Як повідомляла «УМ», у листопаді 2015 року Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Володимира Кличка у Дюсельдорфі і заволодів титулами чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO.

 

Однак у ранзі нового короля важкої ваги сканадальный британець протримався недовго. Спочатку IBF позбавила його титулу за відмову провести обов`язковий захист проти В'ячеслава Глазкова. А потім вже в нього розпочалися допінгові проблеми.