У Харкові підірвали поліцейського в Toyota Camry (фото)

19:06, 06.12.2017
У Харкові підірвали поліцейського в Toyota Camry (фото)

Автомобіль Toyota Camry вибухнув, коли його власник - 35-річного майор поліцеї   почав рух на території Шевченківського району Харкова у середу. Відкрито кримінальне провадження за статтею, пов'язаною із замахом на життя правоохоронця.

 

Про це повідомляє поліції Харківщини.

 

"Інцидент стався о 14:40 на вулиці Отакара Яроша, у районі будинку №19А. Вибух пролунав, як тільки автомобіль рушив з місця. Вибухівку було підкладено під заднім колесом. Постраждалий госпіталізований до міської лікарні швидкої допомоги з незначним травмами. За фактом відкрито кримінальне  провадження за ч.1 ст. 348, пов'язаною із замахом на життя правоохоронця", - йдеться у повідомленні.

 

На місці випадку працюють слідчі та оперативники, а також піротехніки і співробітники ДСНС. Автомобіль зовні значних ушкоджень не має, лише спущені шини.

 

 

За попередніми даними під колеса авто заклали гранату РГД-5.

 

Постраждалий є працівником карного розшуку Нацполіції Харківської області. Його  доставили в лікарню з незначними тілесними ушкодженнями.

 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження ч. 1 ст. 348 ККУ ("Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця").