Волонтерку Наталію Воронкову пограбували після погроз їй та родині

14:47, 28.11.2017
Волонтерку Наталію Воронкову пограбували після погроз їй та родині

Наталія Воронкова - активістка у Волонтерській сотні, яка допомагає бійцям як на фронті, так і у госпіталях (Nataly Voronkova / Facebook)

Волонтерка Наталія Воронкова заявляє, що її сплановано пограбували на одній із заправок у центрі Києва, сталося це після того, як жінка тривалий час отримувала погрози, а її батьків у Харкові тероризували дзвінками невстановлені особи.

Про це Наталія Воронкова написала у Facebook.

"Чоловік кавказської зовнішності вихоплює мою сумку з переднього сидіння, не дивлячись на те, що я встигла теж її схопити - він все таки вириває її, травмуючи мені руку - швидко сідає в те саме, що перегороджує мені дорогу БМВ, і їх машина зривається з місця", - написала волонтерка.

Вона відзначила, що при виїзді із заправки в центрі Києва її шлях перегородила срібляста BMW із "шашечками" таксі, куди сів грабіжник. Номер автівки - АА8776ЕЕ.

Затримати грабіжника спробував небайдужий перехожий, якого ледь не збив водій BMW.

"Здавалося б "звичайний" розбій, якби не кілька але ...
1. Протягом місяця мені з різних джерел надходять попередження не їхати в АТО, бо я можу не повернутися ...
2. Моїм батькам надходять мовчазні анонімні дзвінки на домашній телефон і дивні нічні дзвінки в домофон (де я прописана).
3. Хвиля бруду в Фейсбуці від "друзів-волонтерів" і багато брудних розмов за спиною ...", - прокоментувала Наталія Воронкова

Вона подякувала Голові Національної поліції Сергію Князеву за оперативне реагування та висловила сподівання, що сумка із документами знайдеться.