Батько трьох дітей Денис Кривенко загинув в бою поблизу Кримського

14:13, 26.11.2017
Батько трьох дітей Денис Кривенко загинув в бою поблизу Кримського

Денис Кривенко загинув на Луганщині (фото із соцмереж)

Багатодітний батько, молодший сержант 16-го батальйону 58-ї бригади денис Кривенко загинув у результаті 8-годинного бою з окупантами поблизу Кримського.

Про його смерть повідомляє прес-служба 16-го окремого мотопіхотного батальйону.

"Молодший сержант Денис Кривенко з позивним "Ніндзя" був серед тих наших чотирьох бійців, які вчора, 23 листопада, поблизу Кримського на Луганщині героїчно зустріли свою загибель у бою з ворогом", - ідеться в повідомленні.



У батальйоні зазначають, що Денис Кривенко служив на посаді сержанта з матеріального забезпечення в роті "Донбас".

"У момент, коли треба було зупинити ворога і не пропустити його до наших позицій, безстрашно вступив у боротьбу пліч-о-пліч з іншими бійцями. Вони разом змогли витурити сепаратистів, які кількісно переважали, вимусивши їх відступити", - повідомляють у Facebook.

Український захисник отримав несумісні з життям поранення.

Денис Кривенко - батько двох синів та донечки, яких він виховував разом із дружиною Жанною.

"Ці дитячі очі більше ніколи не побачать татка живого. Бо вчора він загинув, захищаючи не тільки трьох своїх дітей, родину, а й всю країну", - пишуть побратими.



"23.11.2017 року загинув мій чоловік, батько наших діток. Дуже боляче на душі, не передати словами! Боялася найбільше сказати малюкам, що наш тато загинув! Ми тебе дуже любимо ти назавжди в нашому серці, коханий", - написала у Facebook дружина Дениса Кривенка Жанна.



Денис Кривенко розпочинав свою службу в добровольчому батальйоні "Донбас", а з часом, разом із підрозділом, перевівся до 58-ї окремої мотопіхотної бригади.

Прощання з бійцем відбудеться у вівторок, 28 листопада, о 10.00 в місті Дніпро , вул. Штурмова, 153-а (орієнтир – військова частина), зазначаютьв соцмережах.