Нацкорпус розгромив зал ігрових автоматів на Нивках

07:27, 21.11.2017
Нацкорпус розгромив зал ігрових автоматів на Нивках

Активітів затримала поліція (Фото: facebook.com/dtp.kiev.ua)

У Києві по вулиці Щербаківського біля станції метро Нивки ввечері 20 листопада Нацкорпус розгромив зал ігрових автоматів компанії М.С.Л.
 
За інформацією dtp.kiev.ua, натовп невідомих молодих людей розбив кілька кіосків і салон Спортлото. Розгромлені п'ять залів, в кожному з них розбиті вітрини, зрізані рекламні банери, а всередині повністю знищені гральні апарати.
 
Згодом до Спортлото приїхала поліція, яка затримала молодиків. У Нацкорпусі заявили про порушення у діях силовиків - зокрема одного із активістів Нацкорпусу, судячи з відео, витягнули за ноги з даху і кинули на афальт, після чого почали бити ногами.
 
Пізніше прес-служба Національного корпусу на чолі з депутатом Андрієм Білецьким повідомила в Facebook, що погром біля метро Нивки був влаштований представниками організації.
 
У Національному корпусі діяльність компанії М.С.Л. називають незаконною і стверджують, що поліція не реагувала на звернення з цього питання.
 
"Активістам Національного корпусу Києва не залишилося нічого іншого, як взяти важкі переконливі предмети в руки і знешкодити в понеділок, 20 листопада, чергову соціальну виразку у вигляді" ігрового залу "в Святошинському районі", - йдеться в повідомленні.
 
Пізніше стало відомо, що активістів відпустили. Лідер організації нардеп Білецький заявив, що вимагатиме покарання для силовиків, які проводили затримання.