У Кропивницькому кинули на підлогу трирічну дівчинку через йогурт

19:42, 20.11.2017

Патрульні затримали чоловіка, який впустив на підлогу трирічну дівчинку в торговому центрі міста Кропивницький по вулиці Пацаєва. При цьому, чоловік поніс додому  непритомну дівчинку, навіть не викликавши швидку.

 

Про це повідомляє патрульна поліція Кропивницького у понеділок.

 

«Про цей приголомшливий випадок нам телефоном повідомили випадкові перехожі. Вони розповіли, що невідомий громадянин впустив дитину на підлогу в  торговельному центрі, а потім поніс непритомну додому», – йдеться у повідомленні.

 

Правоохоронці кажуть, що вони миттю приїхали за вказаною адресою. Втім, ані невідомого громадянина, ані потерпілої дівчинки біля торговельного центру не було.

 

Натомість патрульних зустріли обурені ситуацією містяни та охоронець торговельного закладу, який і надав інспекторам відеодоказ події.

 

Поспілкувавшись з мешканцями прилеглих будинків, інспектори з’ясували ймовірну адресу проживання чоловіка, який поніс непритомну дитину. Тож одразу попрямували туди.

 

Піднявшись на четвертий поверх однієї з багатоповерхівок по вулиці Пацаєва, в одній з квартир почули дитячий крик. З дозволу господаря житла патрульні потрапили до помешкання та виявили двох його маленьких діточок, однією з яких була та сама трирічна дівчинка, яка лежала на дивані у непритомному стані.

 

«За диваном ховався 33-річний чоловік, товариш родини, який зізнався, що саме він впустив дитину на підлогу в супермаркеті, намагаючись відтягнути маленьку дівчинку від відділу з молочною продукцією», – говорять патрульні.

 

Вони наголошують, що батько потерпілої дівчинки про подію також знав, але не надав цій ситуації великого значення, мовляв, його товариш впустив дівчинку випадково і скоро все минеться.

 

Непокоячись за життя дівчинки, патрульні відразу викликали карету швидкої. «Друга сім’ї» затримали та доправили до міського відділу поліції. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та сповістили працівників ювенальної служби.

 

Пізніше з’ясувалося, що затриманий чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Наразі справою займаються слідчі.