ДТП у Харкові: Геннадій Дронов звинувачується у причетності до загибелі 6 людей

09:58, 07.11.2017

Водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов отримав підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель 6 осіб під час кривавого ДТП у Харкові.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на ексклюзивний коментар адвоката Дронова.

"Сьогодні йому повідомили про підозру за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох громадян)", - сказав Сергій Перепелиця.

Як повідомляла "УМ", Геннадій Дронов заявляв, що їхав на зелений сигнал світлофора у момент зіткнення із "Лексусом" Олени Зайцевої.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові 20-річна водійка Олена Зайцева буквально розмазала по асфальту 11 людей, які стояли на тротуарі, із них 6 загинуло.

Суд арештував Олену Зайцеву на 60 діб.

У соцмережех активно обговорювали, що аварію спровокував водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов, якого пов’язували із СБУ.

На відео з місця подій зафіксовано, що Олена Зайцева на батьковому Lexus мчала через перехрестя на шаленій швидкості. Експерти стверджують, що дівчина вживала наркотики перед аварією.