ФСБ Росії затримала двох українців у Криму

15:01, 03.11.2017
Федеральна служба безпеки (ФСБ) Росії знайшла в автомобілях у двох українців, які виїжджали з анексованого Криму, патрони до травматичної зброї. Про це повідомила прес-служба підконтрольного Кремлю прикордонного управління ФСБ Росії в Криму.
 
Українців затримали на ділянці російської прикордонної застави в Армянську.
 
"Під час спільного з представниками кримської митниці огляду транспортного засобу в одній з технологічних порожнин салону іномарки виявлено магазин, споряджений вісьмома 9-міліметровими патронами, імовірно призначеними для травматичного пістолета", – сказано в повідомленні.
 
ФСБ заявила, що патрони в автомобілі через неуважність залишив приятель водія, з яким той виїжджав в околиці Коктебеля постріляти з травматичного пістолета.
 
Відомство додало, що цього тижня патрони від травматичної зброї до Криму намагався провезти ще один громадянин України, який прибув з Миколаєва. Водій пояснив, що забув викласти патрони з машини перед поїздкою до Криму.
 
"Вони (боєприпаси) спрямовані на експертизу, за підсумками якої і буде ухвалюватися правове рішення", – повідомила російська спецслужба.
 
Підтвердження цієї інформації від українських прикордонників ще немає.