У Сумах сталася різанина в ресторані через водовідвід

21:37, 02.11.2017
У Сумах сталася різанина в ресторані через водовідвід

Поліція на подвір'ї ресторану "Фальконі" у Сумах.

Мешканець багатоповерхівки влаштував різанину в ресторані у місті Суми в четвер. Чоловік давно конфліктував із працівниками ресторану через водовідвід закладу, з якого вода ллється під багатоквартирний будинок не перший рік. 

 

Про це повідомила речник Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова.

 

За її словами, вранці до поліції надійшло повідомлення про бійку на території ресторану «Фальконі», розташованому по вулиці Покровській.

 

На місці події один із охоронців закладу передав патрульним затриманого чоловіка.

 

«Ним виявися 30-річний раніше судимий сумчанин, який мешкає в одному з багатоквартирних будинків по сусідству із рестораном. Як з’ясувалось, чоловік ножем спричинив тілесні ушкодження завгоспу та одному із охоронців закладу, після чого намагався втекти, сховавшись у маршрутному таксі. Проте був викритий і затриманий», – зазначає пані Біганова.

 

За інформацією начальника Сумського відділу поліції Павла Карабути, зловмисник був затриманий охоронцем ресторану – колишнім працівником МВС.

 

«Під час бесіди затриманий чоловік пояснив, що вранці прийшов до ресторану вирішувати питання облаштування водовідводу в ресторані, через який вода ллється під їх багатоквартирний будинок. Конфлікт між ним та закладом тривав не один рік. Тож цього разу він прийшов вже із ножем», – зазначив пан Карабута.

 

Зараз затриманий доставлений до Сумського відділу поліції, де дає пояснення слідчим. Двох постраждалих з колото-різними ранами доправили до лікарні.

 

По даному факту в поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосування холодної зброї) КК України. За скоєне зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.