Ігор Мосійчук скаржиться на нестерпні болі після поранення

11:39, 27.10.2017

Народний депутат Ігор Мосійчук розповів про стан свого здоров'я  після поранення під час вибуху в Києві в ніч на четвер.

 

Про це пан Мосійчук повідомив на своїй сторінці у Facebook  в п’ятницю.

 

"Доброго ранку, українці! Живий. Стан покращується, але з тіла ще не вилучені всі осколкові елементи і звичайно болі іноді стають нестерпними", – написав Ігор Мосійчук.

 

Депутат також повідомив, що його охоронця Руслана Кушніра поховають на Вінничині у п’ятницю. Саме охоронець встиг відштовхнути Мосійчука в момент вибуху, але сам загинув.

 

«Сьогодні на Вінничині ховають мого мужнього охоронця Руслана який ціною власного життя врятував мене. На жаль не можу віддати останню честь Русіку. Мої помічники там і всім можливим допомагають родині загиблого. Вічна пам’ять! Молімося за нашого Русіка!», - написав Мосійчук.

 

Зазначимо, що з тіла Мосійчука ще не вилучено близько 5-6 осколків. В результаті осколкового перелому у депутата дуже сильно пошкоджена рука, через що Мосійчук сидить в апаратах Ілізарова.

 

Як повідомляла «УМ», коли Ігор Мосійчук із групою людей виходили з будівлі  телеканалу «Еспресо», вибухнув мотоцикл, припаркований неподалік входу.

 

Мосійчук звинувачує у теракті російські спецслужби, але заявляє, що виконавці були із Києва.

 

Від осколків у результаті вибуху постраждало 4 чоловіки: Руслан Кушнір та Михайло Морміль загинули, політолог Володимир Бала в тяжкому стані перебуває у лікарні, Ігоря Мосійчука прооперували.