У Дніпрі вдягнули водіїв маршруток в уніформу

20:31, 25.10.2017
У Дніпрі вдягнули водіїв маршруток в уніформу

Водіям маршруток Дніпра сподобалася єдина жилетка.

Єдиний зразок форми водіїв всіх міських автобусних маршрутів презентували у Дніпрі у середу. Це зручна жилетка, яка має вісім кишень. Її одягнули водії усіх транспортних засобів, незалежно від типу.

 

Про це повідомив журналістам начальник управління транспорту міської ради Дніпра Олександр Лещенко.

 

На його думку, поява уніформи буде сприяти підвищенню культури обслуговування, ідентифікації автотранспортного підприємства і водія.

 

"Автотранспортні підприємства підтримали ініціативу міськради, взявши на себе витрати з виготовлення жилетів. На формі передбачено місце для бейджа, де буде зазначено назву підприємства, яке обслуговує маршрут і повне ім'я водія. Тобто, надівши жилет, водієві доведеться стати більш дисциплінованим. Адже, якщо він порушить культуру спілкування з пасажирами, то на нього можна буде легко поскаржитися", - зазначив пан Лещенко.

 

За словами чиновника, вартість жилетки – 210 гривень. Шиють уніформу 2 ательє міста. Всього необхідно 1300-1400 жилетів. В електротранспорті також передбачені жилетки для кондукторів.

 

Наразі вже виконано 60 відсотків замовлення.

 

«Жилетка дуже зручна тим, що в ній багато кишень і її можна носити поверх будь-якого одягу, - каже водій марштурного таксі №57 Владислав Овчаров. – Вона підбирається за розміром і в ній комфортно».