Мер Умані відпочиває за кордоном не розпочавши опалювальний сезон

18:36, 25.10.2017
Мер Умані відпочиває за кордоном не розпочавши опалювальний сезон

Заступник мера Умані Жанна Лозінська відпочиває у Тбілісі.

Опалювальний сезон досі так і не розпочався в Умані станом на середу, 25 жовтня. Хоча зранку в Умані зафіксовано температуру повітря -1 °С.

 

Як повідомляє сайт «04744.info», відтак, діти у дитячих садочках хворіють, у квартирах холодно, доводиться грітися біля електроприладів, дорослі на роботі змушені сидіти у верхньому одязі.

 

А меру міста Олександру Цебрію зараз не до цього, він з «чистою» совістю відпочиває на морі. Подейкують, що в Об'єднаних Арабських Еміратах.

 

На те, що жителі міста потерпають від холоду, меру — байдуже. Головне — опалювальний сезон у мерії давно розпочався.

 

За словами уманчан, вони вже втомились оббивати пороги міської влади, яка ігнорує їхні звернення.

 

«До мера міста ні додзвонитись, ні достукатись не можна, його десь нема. Постійно перекидають на секретарів, на заступників! Це просто знущання!», — говорить місцева жителька.

 

Як стало відомо, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Уманської міської ради Жанна Лозінська, яка відповідальна за дитячі садочки, школи та лікарні у місті, поїхала в Грузію.

 

Нещодовно на своїй сторінці у соцмережі Facebook опублікувала світлини з Тбілісі, де вона разом з помічником мера Іриною Ходаковською.

 

Уманчан обурює таке халатне та цинічне ставлення міської влади до людей.

Тепер в Україні є місце, де мер і заступник дозволили собі перед відкриттям опалювального сезону поїхати у відпустку та зірвати опалювальний сезон в Умані.