У Києві на Оболоні чоловік викрав 2-місячну дівчинку: поліція просить про допомогу

21:06, 20.10.2017
У Києві на Оболоні чоловік викрав 2-місячну дівчинку: поліція просить про допомогу

Викрадена дівчинка (Поліція Києва / Facebook)

Із будівлі дитячого садочка № 606 на столичній Оболоні викрали 2-місячну дівчинку, яка була у візочку. Поліція просить усіх свідків викрадення дитини терміново повідомити правоохоронцям все, що вони знають з цього приводу.

Про це повідомляє Поліція Києва.

"Чоловік прийшов разом із двомісячною дитиною у садочок забрати старшу доньку. Він залишив візочок із дівчинкою під східцями на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. Коли ж через кілька хвилин повернувся, виявив порожній візочок без переносної корзини", - зазначають в поліції.

Зі слів жінки, яка також прийшла у садочок за дитиною, вона бачила підозрілого чоловіка із грудною дитиною на руках, який швидко виходив із будівлі. Зловмисник ніс дитину у переносній корзині фіолетового кольору.

За викрадення дитини зловмиснику загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення.


Прикмети чоловіка: одягнений у чорну балонову куртку до колін та чорну в’язану шапку. Вік приблизно 30 років, середньої статури, близько 180 см зросту.

Прикмети дівчинки: майже двомісячне немовля, загорнута у «конвертик» білого кольору, одягнена у рожеву шапочку на зав’язках, рожеву махрову кофтинку, сині повзунки.

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян, якщо ви володієте будь-якою корисною інформацією щодо даної події, терміново телефонуйте 102.