Син Юрія Луценка за день до весілля купив 183-метрову квартиру в Києві

17:24, 12.10.2017
Син Юрія Луценка за день до весілля купив 183-метрову квартиру в Києві

Олександр Луценко та Анастасія Волохіна у день весілля (Юрій Луценко / Facebook)

Старший син Генерального прокурора України Олександр Луценко 8 вересня придбав у Києві квартиру площею 183,7 м2 .

Про це повідомляє видання "Слово і Діло" з посиланням на Відомості з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Згідно даних Реєстру, це величезна студія, житлова площа якої становить 170,3 кв. м. У новому ЖК у старшого сина генпрокурора також є місце в гаражі на 18,2 кв. м.




На сайті забудовника вказано, що квартира з меншою площею (106 кв. м) коштує від 3,86 млн грн. Якщо розрахувати, що ціна квадратного метра становить 36 340 грн, то житло Олександра Луценка від забудовника (тобто без обробки, ремонту та меблів) потягне на суму близько 6,7 млн грн.

Як повідомляє "Слово і Діло", у Реєстрі нерухомого майна на Олександра Луценка зареєстроване нежитлове приміщення в центрі Києва (бул. Лесі Українки) на 316,8 кв. м. Журналісти відзначають, що у 2013 році це приміщення належало Юрію Луценку. 



Нагадаємо, 9 вересня Олександр Луценко одружився із Анастасією Волохіною. На їх весіллі гуляло багато політиків, у тому числі Президент України. Приватну вечірку з нагоди весілля охороняла Державна служба охорони, співробітники якої побили журналістів під час зйомки, а візажистку нареченої возили на службовому авто ДСО.