На Житомирщині вибухнуло авто очільниці фракції «УКРОП» в облраді Наталії Кокітко

16:15, 29.09.2017
На Житомирщині вибухнуло авто очільниці фракції «УКРОП» в облраді Наталії Кокітко

Автомобіль Наталії Кокітко після підриву та пожежі (Yevheniya Kravchuk)

В селищі Першотравенськ на Житомирщині підірвали автомобіль Hyundai Santa Fe, який належав чоловікові очільниці фракції "УКРОП" у Житомирській обласній раді та заступниці голови міста Баранівка Наталії Кокітко.

За словами представниці УКРОПу, вибух стався близько 4-ї години ранку. У результаті у вогні опинилися капот, двигун, передня панель та передні шкіряні сидіння автомобіля марки Hyundai, інформує речниця партії "УКРОП" Євгенія Кравчук у Facebook.

"Фахівці ще не зробили висновків, але навряд чи машина вибухнула сама. Якщо її підірвали навмисно, то це може бути пов'язано з моєю депутатською та громадською діяльністю. Траплялися ситуації, коли після голосування на сесії обласної ради укропівці отримували погрози", – зазначила Наталія Кокітко.

Водночас вона підкреслила, що не має ворогів у Баранівці, ні з ким не конфліктує та не бере участі в бізнесових розбірках.

Відповідно до декларації знищений автомобіль Hyundaі належав чоловікові Наталії Кокітко Віктору, який займається бізнесом. У власності родини також є авто Chery Amulet.

Нагадаємо, за декілька годин до підриву автомобіля Наталії Кокітко в Черкасах із автомату Калашникова розстріляли "УКРОПівця" Михайла Бінусова, який у міській раді займався житлово-комунальним господарством.