В окупованому Севастополі провели рейд по квартирах сімей українських військових

16:47, 19.09.2017
В окупованому Севастополі провели рейд по квартирах сімей українських військових

В окупованому Севастополі 18 вересня ввечері російські поліцейські провели рейд квартирами одного з будинків, де проживають сім'ї військовослужбовців ЗСУ та військові пенсіонери. Про це повідомляє "Крим.Реаліі" з посиланням на дружин українських офіцерів, які не змінили присяги і зараз проходять службу на материковій частині України.
 
За їхніми словами, напередодні, близько 19:00, двоє співробітників російської поліції і ще двоє осіб у цивільному обійшли всі квартири будинку №17 по провулку Новікова в Балаклаві й провели бесіди з мешканцями.
 
Зокрема, силовики запитували у людей, чи знають ті, що проживають в службовому житлі, цікавилися, скільки людина проживає у квартирі і де зараз знаходиться глава сімейства.
 
"Поліцейські пред'являли службові посвідчення, але про причини перевірки не повідомляли. У мешканців вимагали паспорти і перевіряли реєстрацію. Також поліцейські детально розпитували про сусідів: хто проживає, хто виїхав і де зараз знаходиться", - йдеться в повідомленні.
 
При цьому, за інформацією видання, співробітники в цивільному в бесідах не брали участь і не представлялися.
 
За словами мешканців, раніше вже була спроба виселити одну з сімей із службової квартири, але права на житло вдалося відстояти в суді.