Міністр Зубко влаштує в Одесі засідання оперативного штабу через три дні від пожежі в дитячому таборі

13:32, 17.09.2017
Міністр Зубко влаштує в Одесі засідання оперативного штабу через три дні від пожежі в дитячому таборі

Міністри не поїхали до Одеси відразу після скандальної пожежі у таборі "Вікторія" (Геннадій Зубко)

Віце-прем’єр Геннадій Зубко, який очолює Міністерство регіонального будівництва та житлово-комунального господарства України, збере оперативний штаб щодо пожежі в муніципальному дитячому таборі «Вікторія» лише по завершенню вихідних днів.

Про робочу поїздку до Одеси Геннадія Зубка повідомляє прес-служба Мінрегіонбуду.

"18 вересня віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко перебуватиме з робочою поїздкою в місті Одеса", - йдеться в повідомленні.

Так, о 15:00 під головуванням віце-прем'єр-міністра відбудеться засідання оперативного штабу ДСНС щодо пожежі в муніципальному дитячому таборі Вікторія.

У Міністерстві зазначили, що штаб буде проведено за результатами засідання двох місцевих штабів, які вже відбулися, і за результатами проведення експертизи щодо пожежі.

Нагадаємо, пожежа в дитячому муніципальному таборі "Вікторія" в Одесі розпочалася близько 23:30 у п’ятницю, 15 вересня. У вогні загинуло троє дівчаток. Батьки, які відправляли дітей до табору "Вікторія", та небайдужі одесити у суботу надвечір спробували пройти у будівлю міської ради, щоб зустрітися із мером Геннадієм Труханови, але їм на заваді стала муніципальна охорона. Розпочалися сутички, а сторони конфлікту вгамовували Національна гвардія та поліція.

У той же час в Одесі під час трауру давали концерт Ірина Білик та "Дізель шоу".