Давида Сакварелідзе звинуватили в переправленні нелегалів під час обіду в ресторані (відео)

22:45, 14.09.2017
Давида Сакварелідзе звинуватили в переправленні нелегалів під час обіду в ресторані (відео)

Давид Сакварелідзе підозрюється в кримінальному злочині (скріншот відео)

Давиду Сакварелідзе вручили підозру у вчиненні кримінального злочину за статею 293 під час обіду у Львівському ресторані.

Процес вручення підозри транслювався у прямому ефірі на сторінці Давида Сакварелідзе у Facebook.

Екс-заступника генерального прокурора, члена політради партії "Рух нових сил" Давида Сакварелідзе звинувачують у порушенні ч.2 ст. 332 Кримінального кодексу (незаконне переправлення осіб через державний кордон).

Санкція статті передбачає від 5 до 7 років позбавлення волі.

Вручення підозри відбувалося в одному з львівських ресторанів на вулиці Шота Руставелі, 2. Сакварелідзе підписався в одержанні.




Нагадаємо, у неділю, 10 вересня, Міхеїл Саакашвілі у супроводі десятків людей перейшов кордон України в пункті пропуска "Шегині" без відповідної реєстрації прикордонниками. У сутичках, що відбувалися під час перетину кордону постраждали не менше 16 правоохоронців. Після цього Саакашвілі та його соратників звинувачують в незаконному перетині кордону та переправленні нелегалів через державний кордон. Міхеїла Саакашвілі внесли до бази "Миротворця" за порушення при перетині державного кордону, вказавши у графі "місце проживання" слово "бомж".