Віталій Кличко обурився поганим ремонтом дитсадка на Оболоні за 16,5 мільйонів гривень

19:58, 31.08.2017
Віталій Кличко обурився поганим ремонтом дитсадка на Оболоні за 16,5 мільйонів гривень

Дитячий садок № 585 на Оболоні не відкриють вчасно через поганий ремонт (Прес-служба КМДА)

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував дитячий садок на Оболоні, у якому 4 роки тривала реконструкція, та заявив, що дітей пускати до такого садочка не можна.

«Цей дитячий садочок, де ми зараз знаходимося, перебував на реконструкції з 2013 року. Витрачена значна сума коштів. І добре, що я приїхав із інспекцією до відкриття цього закладу. Виявлено багато недоліків. І краще ми на два тижні відкладемо відкриття садка, щоб зробити як слід все необхідне, ніж приведемо дітей у такий заклад», – цитує Віталія Кличка прес-служба КМДА.

Мер Києва наголосив, що вкрай незадоволений результатами реконструкції дитячого садка. Зокрема, столичний голова висловив претензії до облаштування території ДНЗ, ремонтних робіт всередині, якості меблів тощо.

Після всього побаченого, Віталій Кличко доручив провести внутрішній аудит і перевірити ефективність використання коштів.

«У мене багато запитань і до голови району, і до підрядників, які тут працювали. Багато претензій щодо якості виконаних робіт. І ми зробимо все, щоб у короткі терміни виправити недоліки, аби діти могли відвідувати сучасний і облаштований садок», – сказав Кличко.

«А те, що зараз зроблено в цьому садочку – пофарбували та замазали, щоб привабливо виглядало. Але якщо копнути глибше, то це далеко не європейські стандарти», – додав мер Києва.

На неякісну реконструкцію дитсадка було витрачено понад 16,5 млн грн. Тепер на усунення всіх недоробок, які побачив Кличко, є два тижні.