Проект «Миротворець» запустив систему розпізнавання бойовиків за фото

08:27, 24.08.2017
Проект «Миротворець» запустив систему розпізнавання бойовиків за фото

Тепер перевірити, чи не "засвітився" підозрілий знайомий серед терористів на Донбасі стало значно простіше (із соцмереж)

Проект "Миротворець" запустив систему розпізнавання облич "Identigraf", яка дозволить не лише визначити, хто із російських найманців-терористів на фото, але і його зв’язки із іншими бойовиками.

"Систему автоматичного розпізнавання облич осіб, які зазіхнули на незалежність та територіальну цілісність України, "Identigraf" запущено!", - написав Антон Геращенко у Facebook.

Скористатися програмою можна на сайті https://identigraf.center у відкритому доступі.

"Як нам не намагалися зашкодити темні сили, ми всі разом це зробили в День Незалежності України. Ще одна зірка у Всесвіті засяяла задля безпеки України і її громадян. Вітаємо всіх зі святом! Слава Україні, смерть рашистським окупантам і ворогам!", - повідомляють розробники ідентифікатора, який у соцмережах називають "мордорозпізнавач".

Вони зазначають, що 60% потужностей Системи зарезервовано за співробітниками "Миротворця" та тими, для кого "мордорозпізнавання" – службова необхідність.

"Користувачі Системи діляться на три групи: авторизовані користувачі, VIP-користувачі, звичайні користувачі. Запити авторизованих та VIP-користувачів обслуговуються позачергово в період з 06:01 до 24:00. В разі, якщо черга запитів звичайних користувачів перевищує встановлений ліміт, ця черга обнуляється автоматично", - вказано в особливостях користування сайтом.

Про те, як працює система розпізнавання облич, розповідається у відео: