Порошенко поспілкувався з інструкторами НАТО у Кропивницькому

20:50, 21.08.2017
Порошенко поспілкувався з інструкторами НАТО у Кропивницькому

Президенту показали озброєння спецпризначенців. (Фото прес-служби Президента України)

Президент України Петро Порошенко відвідав 3 окремий полк спеціального призначення, який дислокується у Кропивницькому під час робочого візиту в понеділок.

 

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 

Зазначається, що командир 3 окремого полку спецпризначення Герой України полковник Олександр Трепак ознайомив Верховного головнокомандувача ЗСУ з основними зразками озброєння та спеціального обладнання, які використовують спецпризначенці.

 

Після цього, в одному з тактичних класів частини Президент поспілкувався з особовим складом полку та представниками країн-членів НАТО, які здійснюють підготовку військовослужбовців за окремими програмами.

 

 

Полковник Трепак доповів главі держави про організацію та основні результати підготовки особового складу полку іноземними військовими інструкторами.

 

У свою чергу військові інструктори з країн-членів Альянсу, зокрема США, Естонії та Польщі, поінформували главу держави про особливості програм, за якими здійснюється підготовка українських військовослужбовців та про подальші плани щодо навчання.

 

У робочій нараді Президента з представниками країн-членів НАТО, які проводять навчання українських спецпризначенців, також взяли участь міністр оборони Степан Полторак та начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко.