У Брюселі поліція після бійки оточила квартал сирійських мігрантів

08:10, 21.08.2017
У Брюселі поліція після бійки оточила квартал сирійських мігрантів

Поліція Брюселя намагається стримати молодиківвід продовження конфлікту (фото із сайтуwww.glavcom.ua)

Молоді хлопці, вихідці із Сирії, в кварталі, прилеглому до будівлі Брюссельської фондової біржі, влаштували масову бійку. Квартал оточила поліція.

Про це повідомляє "Радіо свобода".

Бійка сталася надранок 20 серпня. Після неї поліція була змушена створити так званий "периметр безпеки" - тобто оточити квартал.

За словами заступника федерального прокурора Бельгії, в бійці брали участь "сирійські біженці у віці від 18 до 24 років".

За зброю учасники сутички застосовували розбиті пляшки.

Поранено трьох людей, один з яких знаходиться у важкому стані з черепної травмою, а інший отримав важку травму руки. Заарештовані троє людей, їм пред'явлено звинувачення в замаху на вбивство.

В одного пораненого була зафіксована важка черепно-мозкова травма, інший втратив частину руки. За фактом події було порушено справу за статтею «замах на вбивство» і заарештовано три людини.

Раніше в Брюсселі виявили боєприпаси і автомати Калашникова, а також затримали чотирьох осіб, які мають відношення до угруповання так званих «вершників-камікадзе» - байкерів, які підтримують радикальний ісламізм та ІДІЛ, наголошує "Главком".


В середині червня в місті через загрозу терактів був підвищений рівень терористичної загрози.