На Одещині вбито матроса Арслана Шейхова

11:02, 13.08.2017

Військовослужбовця Військово-морських сил ЗСУ Арслана Шейхова вбито за невідомих обставин селі Єгорівка Роздільнянського району Одеської області ще 11 серпня.

 

Про це повідомляє видання "Думская" з посиланням на прес-центр командування ВМС ЗС України.

 

Обставини загибелі військовослужбовця з'ясовуються правоохоронними органами, хід розслідування тримає на контролі ГУ Нацполіціі в Одеській області.

 

Радник начальника Генштабу ЗСУ Олена Вербицька повідомила, що матрос перебувв у законному звільненні, разом з родиною святкував свій 33-й день народження.

 

Близько 19:00 до нього заїхав знайомий - громадянин Злой В.І. 1976 року народження.

 

"За кілька хвилин вони поїхали у невідомому напрямку, з того моменту Шейхова живим більше ніхто не бачив. О 23:50 сільський лікар виявив біля воріт свого будинку труп матроса", - повідомила пані Вербицька.

 

Під час огляду тіла було виявлено множинні садна на тілі та голові, переломи носа і черепа.

 

"За попередньою інформацією судмедексперта, смерть Шейхова наступила в зв'язку з тим, що він захлинувся блювотними масами. Про вищезазначені тілесні ушкодження, які є несумісними з життям, взагалі не йдеться", - зазначила Олена Вербицька і додала, що Злой В.І. "є колишнім співробітником органів МВС і сином колишнього голови Єгоровського радгоспу", і можливо висновок експерта пов'язаний саме з цим.