На березі моря біля Скадовська негода перекинула вантажівку, що розчавила людину

10:39, 07.08.2017
На березі моря біля Скадовська негода перекинула вантажівку, що розчавила людину

Штормовий вітер перекинув на людей вантажівку в Херсонській області (ДСНС)

Зливи зі шквальним вітром, що прийшли в Україну на зміну спеці за ніч знеструмили 93 населених пункти в 5 областях України. Під час сильних дощів та вітру в Скадовському районі загинула людина.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"У смт Лазурне Скадовського району поривом вітру перекинуло на бік вантажний автомобіль, внаслідок події загинула 1 особа, яка знаходилась біля вантажівки та постраждало 2 дітей (перебували в кабіні автомобіля), яких госпіталізовано до міської лікарні", - повідомляють в ДСНС

Спрацювала система захисту ліній електропередаяч, інформують рятувальники.

"Сталося знеструмлення 93 населених пунктів у 5 областях, а саме: Миколаївська – 39 н.п., Одеська – 36 н.п., Вінницька – 11 н.п., Київська – 4 н.п., Кіровоградська – 3 н.п. До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго", - деталізують інформацію про постачання електроенергії в ДСНС.

У результаті негоди без покрівель залишився приватний будинок та 2 нежитлові будівлі.

"У Херсонській області – у м. Скадовськ з п’ятиповерхового житлового будинку зірвало частину металевої покрівлі, та частково пошкоджено покрівлю готелю «"Black Sea" ... У Миколаївській області – у м. Миколаїв поривом вітру зірвало дерев’яну покрівлю з літнього майданчику кафе-бару «Golden River», внаслідок події постраждало 3 особи, яким була надана перша медична допомога", - відзначають у прес-службі рятувальників України.