На Херсонщині військова БРДМ влетіла в мікроавтобус: один загиблий (фото)

19:50, 01.08.2017
На Херсонщині військова БРДМ влетіла в мікроавтобус: один загиблий (фото)

Мікроавтобус не витримав зіткнення з броньованою БРДМ.

Бойова розвідувально-дозорна машина (БРДМ) зіткнулася з пасажирським мікроавтобусом Nissan Primastar поблизу села Чулаківка Голопристанського району Херсонської області у вівторок.

 

Внаслідок аварії пасажир мікроавтобуса від отриманих травм помер по дорозі в лікарню, ще двоє були госпіталізовані. 

 

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

 

На місце неординарного ДТП виїхало не лише керівництво і слідчо-оперативна група Голопристанського райвідділення поліції, але й працівники слідчого управління обласного Главку поліції.

 

Поліцейські попередньо встановили, що на 21-му кілометрі автодороги Гола Пристань – Залізний Порт у військової БРДМ, яка рухлася на буксирі, відбулося пошкодження лівого переднього колеса, і військова техніка виїхала на зустрічну смугу руху, де їхав пасажирський автомобіль Nissan Primastar з мешканцями Вінницької області.

 

Відбулося зіткнення транспортних засобів, і мікроавтобус перекинувся. Тоді як БРДМ отримала лише незначні ушкодження.

 

 

Внаслідок аварії 66-річний пасажир автомобіля Nissan Primastar від отриманих травм помер по дорозі в лікарню. Ще двоє пасажирів (жінки 1949 та 1961 року народження) з травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані в Голопристанську районну лікарню.

 

Розслідуванням займається військова прокуратура. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення всіх причин і обставин аварії, додають у поліції.