У Дніпрі арештували двох підозрюваних в розстрілі ветеранів АТО

12:59, 28.07.2017

Суд обрав запобіжний захід двом учасникам стрілянини, внаслідок якої загинули двоє ветранів АТО у Дніпрі 24 липня. Обох підозрюваних у вбивстві взято під варту на два місяці без права внесення застави.

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області у п’ятницю.

 

"27 липня двом підозрюваним суд обрав міру запобіжного заходу. Обох взято під варту без права внесення застави", - йдеться у повідомленні.

 

Щодо ще двох фігурантів справи інформують, що вони на даний час перебувають у лікарні, де їм надають медичну допомогу. Відносно них найближчим часом буде прийнято процесуальне рішення.

 

У поліції зазначили, що слідчі дії у межах розпочатого кримінального провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України тривають. Слідчі опитали понад двадцять свідків.

 

Також поліція вилучила відеоматеріали з камер спостереження, які були розташовані поруч. Відео долучено до матеріалів справи.

 

Як повідомляла «УМ», 24 липня на проспекті Гагаріна в Дніпрі сталася збройна сутичка, в якій нападники застрелили з автоматів двох ветеранів АТО - Олексія Вагнера та Максима Іващука, та поранили третього - адвоката Едмонда Саакяна.

 

Останній із свого зареєстрованого карабіну поранив чотирьох супротивників, яких згодом було затримано.