В Авдіївці осколками 82-мм міни терористів поранило голови двох мирних мешканців

21:33, 18.07.2017
В Авдіївці осколками 82-мм міни терористів поранило голови двох мирних мешканців

Терористи "ДНР" обстріляли під час перемир'я Авдіївку із забороненої зброї

Житлові квартали Авдіївки терористи обстріляли пообід 18 липня із мінометів 82-мм калібру, у результаті осколкові поранення голови отримали двоє мирних жителів.

"Годину тому один зі снарядів влучив у будинок по вулиці Шевченка. Поранено двох чоловіків - 1955 та 1961 років народження. З осколковим пораненнями голови їх доправили до міської лікарні. Лікарі кажуть, стан – середнього ступеня важкості. Надають усю необхідну допомогу", - написав у Facebook голова Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський.

Він також зазначив, що йому доповіли про те, що в Авдіївці досі чутно вибухи – бойовики б’ють по позиціях українських армійців.

"НЗФ ОРДО обстріляли житловий сектор Авдіївки з заборонених Мінськими домовленостями 82 мм мінометів. Внаслідок вибуху міни поблизу житлового будинку по вулиці Шевченка, осколкові поранення голови отримали двоє чоловіків: 1958-го та 1961-го років народження. Обидва постраждалі доставлені до травматологічного відділення Авдіївської міської лікарні. Їхній стан лікарі характеризують, як задовільний", - проінформували у прес-центрі Штабу АТО.

Там відзначили, що обстріли житлових кварталів терористи провели і в в районі селища Зайцево, що поблизу КПВВ "Майорськ". Під час нього ніхто не постраждав.