На Івано-Франківщині підірвався на гранаті селянин під час застілля

10:26, 18.07.2017
На Івано-Франківщині підірвався на гранаті селянин під час застілля

Граната вибухнула в цій кімнаті під час пиятики.

Чоловік вирішив показати односельчанину ручну гранату під час застілля в селі Угринів, що на Прикарпатті. Внаслідок вибуху загинув гість власника гранати.

 

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської області у вівторок.

 

Згідно із даними правоохоронців, 46- та 47-річні мешканці Угринова розпивали алкоголь, коли один з них вирішив показати ручну гранату.

 

«Ручна граната розірвалася. Гість дістав осколкові поранення, від яких помер. А власник будинку в стані шоку відтягнув тіло загиблого на город, прикрив травою і повідомив про трагедію сільського голову, який і викликав поліцію», - йдеться у повідомленні. 

 

«Наразі чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомили в поліції.

 

Крім того, відомості за фактом вибуху та смерті внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, та ч. 1 ст. 115 – нещасний випадок.