Приємний транзит: Turkish Airlines знайшли новий спосіб залучення пасажирів

07:09, 18.07.2017
Якщо ви мобільна людина чи просто любите мандри — ця інформація для вас.
 
Йдеться про новий продукт, запропонований Turkish Airlines, що вже користується попитом в Україні через свою привабливість.
 
Сьогодні багато хто купує квитки у Турецьких авіаліній, тому що вони забезпечують польоти до 120 країн на п’яти континентах і мають добру репутацію.
 
Суть їхньої новинки полягає в тому, що, здійснюючи транзит через Стамбул, пасажир має нагоду скористатися безкоштовним проживанням у готелі та відвідати унікальні пам’ятки чи ресторани великого міста.
 
При цьому час бажаної зупинки в Стамбулі має складати не менше 20 годин.
 
Подорожуючим надається ваучер для розміщення в готелі від уповноважених співробітників Turkish Airlines.
 
Він дозволяє пасажирам економ-класу провести одну ніч у чотиризірковому готелі, а пасажирам бізнес-класу — дві ночі у п’ятизірковому готелі, що розташовані у центральних районах міста: Султанахмет і Таксим. Називається ця послуга Stopover.
 
Відтепер українці, які летітимуть Turkish Airlines iз Києва, Одеси, Харкова, Львова, Херсона та Запоріжжя з транзитною зупинкою у Стамбулі, сповна зможуть використати можливості глобального хаба одного з найбільших авіаперевізників Європи.
 
Шість років поспіль Turkish Airlines отримувала престижну нагороду від споживчого рейтингу Skytrax у номінації «Найкраща авіакомпанія Європи», неодноразово ставала переможницею за свої кейтеринг (постачання провізії) та бізнес-лаунж. 
 
Враховуючи, що за останній рік з України до ­Туреччини подорожувало близько мільйона туристів, а сьогодні, коли спрощена можливість перетину кордонів (можна їхати із ID-карткою, зі старим чинним закордонним паспортом, не кажучи вже про біометричний), у послуги Stopover — чудові перспективи.