На Донеччині через 8 днів знайшли по-звірячому вбитою шестирічну дівчинку (відео)

12:07, 27.06.2017
На Донеччині через 8 днів знайшли по-звірячому вбитою шестирічну дівчинку (відео)

Аліна Васютіна була вбита 33-річним мешканцем Донеччини (В'ячеслав Аброськін / Facebook)

Пошуки Шестирічної Аліни Васютіної тривали 8 днів. Дівчинку знайшли по-звірячому вбитою у селиці Гірник на Донеччині.

Про це у Facebook повідомив голова Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Годину тому в Гірнику восьмиденні активні пошукові заходи з пошуку шестирічної Аліни Васютиної дали страшенно жахливий результат. Поліцейські у підвалі наполовину покинутого приватного будинку знайшли труп дівчинки з ознаками насильницької смерті", - написав надвечір 26 червня Аброськін.

Він повідомив, що вдалося затримати 33-річну "особь" чоловічої статі.

"Вночі негідник-вбивця Аліни мені розповів, що дівчинка опиралася та загрожувала йому мамою. Смерть дитини була страшною", - додав керівник поліції.

Він повідомив, що місцеві мешканці майже не допомагали у пошуках зниклої дитини. Крім активної допомоги міського голови Сергія Володимировича Коваленка, 5-10 шахтарів, які долучилися до нас по наказу директора шахти, та деяких груп волонтерів, з місцевих нам майже ніхто не допомагав у пошуках, лише перешукувалися, що ми шукаємо доньку високопосадовця.

"Тільки на восьму добу, коли ми знайшли труп дитини стали збиратися люди. У мене питання, де ви були раніше? Чи це не стосувалося вас, тому байдуже? Чому ви всі спостерігали, що дитина живе в наджахливих умовах та збирає металеві банки аби купити собі їжу?", - обурився Аброськін.