На Полтавщині чоловіки викрали авто, у якому знайшли трупи бізнесменів

16:01, 21.06.2017
На Полтавщині чоловіки викрали авто, у якому знайшли трупи бізнесменів

Власник автомобілю на фото був знайдений мертвим всередині машини (pl.npu.gov.ua)

Два мешканці селі поблизу Полтави викрали авто, яке знайшли у лісі неподалік, перед цим вони витягли із авто трупи чоловіка та жінки та закопали тіла у лісі, а їх документи спалили.

Про це повідомляє  LB.ua з посиланням на джерела в поліції Полтавщини.

18 червня в гаражі в селі Гутирівка під Полтавою були знайдені запчастини машини, що належить людині, яка вже рік вважається зниклою безвісти.

Як виявилося, у знайденому автомобілі Volkswagen були тіла двох чоловіків, які викрадачі автівки витягли та закопали неподалік.

Під час слідства було встановлено, що власник гаража в червні минулого року разом зі своїм знайомим знайшли транспортний засіб в лісосмузі біля сусіднього села Абазівка. Усередині салону перебували оголені тіла чоловіка і жінки з травмами голови. Трупи були вже в стадії розкладання.

Біля тіл були пістолет з глушником і шість патронів до нього.

Селяни вирішили забрати автомобіль собі. Також вони привласнили три тисячі доларів і ювелірні вироби загиблих. На цій самій машині вони відвезли трупи ближче до Гутирівки, закопали їх, а мобільні телефони та особисті документи спалили.

Жителя Гутирівки, у якого виявили запчастини, затримано, його товариша шукають, інформують у поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за звинуваченнями в умисному вбивстві та викраденні.

Поліція встановила особи загиблих. Це приватні підприємці, яких поліція шукала з літа 2016 року. Востаннє їх бачили в Полтаві 14 червня 2016 року, вони сіли в автомобіль Volkswagen Touareg і поїхали в невідомому напрямку.