У Конотопі п'яний депутат облради відкрив стрілянину по людям

17:04, 18.06.2017
У Конотопі п'яний депутат облради відкрив стрілянину по людям

Сергій Демеха у 2016 році потрапляв до лікарні після побиття, але його колеги по облраді стверджують, що він корупціонер

У Конотопі надвечір суботи, 17 червня, депутат Сумської обласної ради Сергій Демеха, що є головою земельної комісії облради, в стані алкогольного сп'яніння вчинив напад на перехожих, по вулиці Батуринській, що знаходиться практично в центрі міста.

Про обставини повідомляє видання "Голос Конотопа".

За версією обласного депутата Сергія Демехи, замах був скоєний саме на нього і з його слів, колишніми співробітниками правоохоронних органів.

Місцевий активіст Євген Горлач стверджує, що усе було з точністю до навпаки.

"Ввечері люди намагались захистити дівчину від звалтування обл.деп.С.Демехою,котрий почав по ним стріляти. Наразі в мережі певним “тандемом” осіб подається неправдива інфа щодо нападу на обл.депутата. Намагаючись завадити відеозйомці ,С.Спартак вчинив драку з Г.Тарасенко", – написав він у соцмережі.

Офіційний коментар з інциденту, що стався вчора ввечері, дала Єльвіра Біганова – начальник сектора зі зв’язків з громадськістю поліції в Сумській області:

"Сьогодні о 20.24 до чергової частини Конотопського відділу поліції одночасно надійшло дві заяви. Одна – від депутата обласної ради про те, що один з мешканців Конотопу забрав в нього золотий кулон. Друга – від його «опонента» про те, що сам депутат, стріляв в нього з пістолету та не влучив. Дані заяви були одразу внесені до журналу єдиного обліку. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що події розгортались на території місцевої лазні, де між чоловіками саме і виник конфлікт, обставини якого наразі з’ясовує слідство. В поліції відкрили кримінальне провадження за ст.296 ч.4 КК України « Хуліганство». Слідчі дії тривають", - повідомляють правоохоронці.