У Тернополі грабіжник поцупив 1200 гривень у пенсіонерки та спробував їх з'їсти

13:48, 10.06.2017
У Тернополі грабіжник поцупив 1200 гривень у пенсіонерки та спробував їх з'їсти

Вкрав, та не зміг проковтнути: грабіжник у Тернополі намагався з'їсти 1200 гривень

У Тернополі грабіжник поцупив у літньої жінки 1200 гривень, та, щоб знищити речовий доказ, спробував їх з'їсти.

Про це повідомляє Віддл комунікаці поліції тернопільської області.

"Восьмого червня серед білого дня на зупинці громадського транспорту, що поблизу залізничного вокзалу, роздався крик про допомогу. Благала 68-річна жінка. У неї з кишені невідома особа витягнула тисячу двісті гривень", - розповідають про подію правоохоронці.

Грабіжника, який уже тікав, затримали поліцейські, але поки чекали приїзду підкріплення, щоб відвезти чоловіка до відділу, той засунув до рота шість двохсот гривневих купюр і став їх жуват, але проковтнути гроші йому не вдалося..

"За підозрою у вчиненні закінченого замаху на пограбування поліцейські затримали 38-річного тернополянина. Нині зловмисник, згідно статті 208 КПК, поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу", - зазаначають у прес-службі поліції Тернополя.

Зловмисником виявився раніше неодноразово судимий за майнові та наркозлочини тернополянин.

Як зізнався сам лиходій, гроші він намагався викрасти під час того, як пенсіонерка заходила до тролейбуса, адже помітив ще на зупинці, що жінка тримає в кишені кругленьку суму.

Проте кишенькова крадіжка не вдалася, тож бажане вирвав нахабно. Заховати крадене під час погоні не мав де, тому іншого виходу, як покласти купюри до рота, – не придумав. Поліцейським вдалося вилучити грошові кошти.

Грабіжнику-невдасі інкримінують частину 2 статті 15, частину 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Таким чином, за грабіж, поєднаний із насильством, його можуть відправити до в'язниці на строк від 4 до 6 років.